Jak si zpestřit partnerské milování?

jak-zpestrit-milovaniJste spolu již nějaký pátek a máte pocit, že ve vaší ložnici začíná být pěkná nuda? Partnerský sex je úplně o něčem jiném, než tomu bývá na začátku vztahu. A je to zcela přirozené.Zůstává tedy otázkou, jak najít v našem intimním životě ztracenou jiskru? Určitě to možné je, přináším vám pár praktických tipů, jak na to.

Tip # 1 – Mějte pohodu i mimo ložnici

Pokud si nelibujete v usmiřovacím sexu, který mimochodem stejně dlouhodobě nefunguje, smiřte se s tím, že vaše intimní radovánky přímo korespondují s pohodou i mimo ložnici. Když se s partnerem hádáte, neumíte se spolu zasmát nebo máte rozdílné názory na výchovu vašich dětí.. to všechno má vliv na váš sexuální apetit. Zkuste si tedy nejdříve uklidit ve vašem vztahu a nechtějte po druhém zázraky v ložnici, dokud mezi sebou nebudete mít čisto jako partneři.

Tip # 2 – Překvapujte se

Není nic horšího, než když v ložnici nastane rutina. Nebojte se experimentovat, a hlavně toho druhého občas překvapit. Nemusí to být žádné velké překvapení, stačí nové sexy spodní prádlo, výlet a milování v autě, společná sauna, dvě sklenky šampaňského před spánkem.. Vím, že na takové činnosti každý potřebuje alespoň trochu času a v dnešní uspěchané době to není jednoduché. Když si ale uvědomíte, že váš intimní život JE skutečně důležitý, uděláte potřebné kroky k tomu, abyste si čas udělali, nemyslíte?

Cítíte, že byste potřebovali na vašem vztahu zapracovat a nevíte jak? Mohu vám doporučit intenzivní workshop mé kolegyně Kateřiny Matlákové, který je ale určen ženám: Buďte ženou v harmonickém vztahu

Tip # 3 – Zaveďte si knihu přání a stížností

Mnoho párů se trápí s tím, že si i po letech vztahu neumí říci, co se jim vlastně v oblasti sexu líbí. Mají zábrany u milování mluvit, a tak se zbytečně ochuzují o hezké zážitky i rozkoš, kterou jim plnění přání může přinést. Pokud vás trápí stejný problém, zaveďte si s partnerem knihu přání a stížností, do které si navzájem pište vzkazy. Co by se vám líbilo a co se vám naopak moc nelíbí. Možná to zní úsměvně, ale taková kniha umí skutečné zázraky :-)

Tip # 4 – Smějte se, v ložnici i mimo ní

Smích působí jako skvělé afrodiziakum, všimli jste si toho? Když se s tím druhým umíme zasmát, můžeme se uvolnit a užít si tak více zábavy i v ložnici. Podívejte se na oblíbený film nebo se pobavte u komika, který vás dokáže oba dva rozesmát. A nebojte se také dělat legraci při samotném milování. Vždyť je to hra, během které se máme uvolnit a relaxovat. Zapomeňte na vážnost!

Tip # 5 – Pečujte o sebe navzájem

Každý z nás má rád hýčkání, tak proč se mu vůbec nevěnujeme? Právě v ložnici můžete využít různé techniky, díky kterým budete pečovat o sebe i o druhého. Dejte si před spaním společnou koupel, vzájemnou masáž, pohlaďte se a klidně se i lechtejte. Dovoleno je cokoliv, co vám bude příjemné. A když vás vzájemné hýčkání bude bavit, můžete jít společně na kurz tantra milování, co vy na to?